Kdo izvaja in organizira testiranje?

ekipa Ambulanta Košir

Ekipa Ambulanta Košir

Izkušena ekipa ambulante Košir organizira ugodno in hitro samoplačniško testiranje na koronavirus (SARS CoV-2) s hitrimi antigenskimi testi (HAGT) ali po metodi PCR na lastnih COVID-19 točkah za posameznike ali podjetja, z mobilnimi enotami pa vas lahko obiščemo tudi na vaši izbrani lokaciji.

 

S strani Ministrstva za zdravje RS smo uvrščeni na seznam uradno potrjenih izvajalcev testiranja na Sars-Cov-2. 

Uporabljamo hitre antigenske teste na SARS-CoV-2 proizvajalca Joinstar COVID-19 Antigen Rapid Test (Colloidal Gold), ki so uvrščeni na Skupni seznam hitrih antigenskih testov, ki so ga države članice Evropske unije vzajemno priznale in ga objavila Evropska komisija (seznam na https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/preparedness_response/docs/covid-19_rat_common-list_en.pdf).

Sodelujemo z laboratorijem Inštituta za Mikrobiologijo in imunologijo ki je akreditiran za ravnanje z vzorci ter analizo opravljenih brisov po metodi PCR najvišjega EU standarda. 

Več o tem: http://www.imi.si/o-institutu/nasa-kakovost 

 

Ekipa ambulante Košir je v letu 2021 izvedla že več kot 800 testiranj za več kot 30 000 oseb, z zadovoljnimi strankami pa sodelujemo že od uvedbe vladnega Odloka o obveznem tedenskem testiranju zaposlenih v kritičnih poklicih.

 

 

Imate vprašanje?

Pišite nam: testiranje.ljubljana@gmail.com